Ми працюємо задля нашої Перемоги! Допомагаємо ЗСУ разом!

Гіалуронова кислота. Що це таке та де використовується?

Повідомлення Admin 17.10.2017 0 Коментувати

 

Зволожуючі засоби, які спрямовані на живлення шкіри і її відновлення, тобто різні креми, масла і спреї, як правило, мають в своєму складі гіалуронову кислоту.

Гіалуронова кислота - це один з компонентів структури шкіри людини, який відповідає за зволоження. Молекула гіалуронки захищає клітини від різних пошкоджень.  Кількість кислоти в організмі може значно знижуватися, якщо людина живе в несприятливих умовах, має серйозні захворювання, або шкідливі звички. У таких випадках варто продумати, як поповнити її запаси в організмі для підтримки нормального стану шкіри.


Завдяки унікальним властивостям цієї речовини, кислоту стали додавати в косметичні продукти. Гіалуронова кислота для обличчя просто необхідна, так як здатна утримувати вологу всередині і постійно живити шкіру, що в свою чергу, надає їй здоровий, молодий і привабливий вигляд.

Також вона ефективна при лазерної, ультразвукової терапії, контурної пластики і в інших косметичних процедурах. Речовина активно використовується в боротьбі зі зморшками, а також покращує кровообіг.


Гіалуронова кислота купити Київ можна дуже легко. Відвідайте веб-сайт постачальника американської продукції Timeless і підберіть ідеальне для себе засіб з цим компонентом.


Низькомолекулярна гіалуронова кислота в косметології


Гіалуронова кислота низькомолекулярна і високомолекулярна широко використовується для виготовлення кремів, спреїв, ін'єкцій і подібних засобів. Низькомолекулярну гіалуронову кислоту виділяють з високомолекулярної. При цьому, вона має низьку молекулярну вагу, що дозволяє їй швидко і легко проникати в шкіру. Цей процес тягне за собою повне зволоження шкіри і її регенерацію. Завдяки тоненькій плівці на обличчі, яку утворює гіалуронка, ваша шкіра завжди буде гладкою, пружною і зволоженою. 

 


Косметичні препарати, в основі яких є гіалуронова кислота, користуються великою популярністю, так як ефект від їх застосування настає всього через кілька днів.

 

Низькомолекулярна гіалуронова кислота купити Україна дуже просто в інтернет-магазині виробника Timeless. Вас чекає великий асортимент сироваток, кремів, спреїв. Ці кошти допоможуть вам впоратися практично з будь-якими косметичними проблемами і подарувати шкірі молодість і красу.

 

На просторах інтернету можна зустріти масу назв гіалуронової кислоти. Найпопулярніші гиалуриновая кислота, геалуроновая кислота, сироватка з геалуриновой кислотою, сироватка з гилауроновой кислотою, гіалуронка, гилауриновая кислота та інше. Правильна назва: гіалуронова кислота або (гіалуронат, гіалуронан).